SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
+01 (414) 230- 5550

Hola! Ik ben Sterre,

 

Ik ben in nederland geboren en heb van mijn 8e tot mijn 18e in Catalunya gewoond. In 2017 kregen met mijn partner Mark en ik de kans om voor één jaar een kleinschalig B&B te runnen in de buurt van Banyoles (Girona). Die kans hebben we met beide handen aangegrepen. We zijn heel erg van de omgeving gaan houden en grepen elke gelegenheid aan om de omgeving te verkennen en nieuwe wandelroutes te ontdekken. We hadden ook erg veel plezier het persoonlijk contact met onze gasten. Daarom hebben we besloten om ons avontuur op een nieuwe locatie voort te zetten. Momenteel verhuren we één B&B met 4 kamers en een vakantiehuis in de Garrotxa en 3 vakantiehuizen aan de Costa Brava. Dit doen we onder de naam ‘Que Maco’.

Wij geloven in een duurzame vorm van toerisme met respect voor de lokale cultuur en natuur. Zo werken we hoofdzakelijk met Catalaanse families die hun familiehuis open willen stellen voor gasten. Daarnaast wordt de schoonmaak verzorgd door een aantal professionele schoonmaakbedrijven uit de regio en wordt onze zeep met de hand gemaakt in een botanische tuin van Banyoles.

We vinden het leuk om onze gasten persoonlijk welkom te heten en te helpen met het plannen van uitstapjes. We laten onze gasten graag kennis maken met onze favoriete plekjes in de Garrotxa, Empordà en Costa Brava.

Kom je bij ons op visite, dan mag je het volgende van onze verwachten:

  • Een persoonlijk welkom en tips voor uitstapjes
  • Hulp bij het vinden en boeken van uitstapjes en restaurants
  • We spreken Nederlands, Engels, Duits, Frans, Catalaans en Spaans
  • Altijd een schone accommodatie met frisse handdoeken en beddengoed

Hopelijk tot snel in Catalunya,

Adeu!